Zenész

2017. 05. 07. - vasárnap

Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál LEZMON - PTE Színpadának programja

2017. 02. 18. - szombat

Mielőtt lefutna a Dal 2017 döntője, sikerült beszélgetnünk egy igazi zenei tehetséggel, aki társával Berkes Olivérrel egy eredeti , hiteles produkcióval várja a színpadra lépést. Závodi Marcit faggattam egy kicsit!

2017. 02. 05. - vasárnap

LB 27: Igazából kétféle irány van, vagy a zenéért csinálja, vagy a pénzt minél jobban bekaszálni. Mi azt választottuk, hogy a zenéért, és annak a legjobb megszólalásáért. 

2017. 01. 21. - szombat

Összeállt most egy olyan csapat a SoulWave-ban, ami egyrészt emberileg is teljesen tökéletes, másfelől zeneileg is összeszedtük Vas megyéből azokat a zenészeket, akikre nekünk szükségünk volt.

2016. 12. 23. - péntek

Színpad mögött sikerült megtudnom, hogy látja a hirtelen nagy ívet húzó zenekar főhősnője Lábas Viki a velük történteket!

Rudán Joe 2.0
2016. 12. 23. - péntek

Rudán Joe a világ igazi nagy rockénekeseihez hasonlóan kis hazánkban hazai módon élte rockhős életét két évvel ezelőttig. Akik dolgoztak vele, akik hallgatták, nézték, közülük sokan kezdték elengedni a hátborzongatóan jó és egyedül álló hangú rockert

2016. 04. 23. - szombat

 

"Álmodozol, de semmire nincs pénzed. Aztán lesz kétmilliód és azt sem tudod mit kezdj vele."
Riport a Nemulass zenekarról

A Nemulass Zenekar felvételt nyert és végig csinálta a Cseh Tamás Programot. Miként alakul, változik egy együttes élete ezen lehetőség hatására? Erről faggattuk a zenekar vezetőjét Tamás Áront, a tél elején.....

 

 

Megérkezett a legújabb Griffins dal és videiklip: Ágyamban

 „A jelennel szeretkezz, a tegnap az exed…”
Június 3-án debütált a Griffins harmadik videoklipje. A videó egy teljesen új, még be nem mutatott dalhoz készült.

Május 21-én a Nagyszínpad elődöntője estéjén Kirchknopf Gergő egy rövid riport erejéig elcsípte Ipolyi-Gáts Hunort a Bábel zenekar frontemberét.

Hát fater, te is szét vagy vizesedve, ami a külsődet illeti, de ez érthető, mert egy elég fárasztó napon vagyunk túl és még mi lesz este. Hogy vagytok?

Amikor a Megasztár castingjében először láttak az emberek, a gitárosommal Lí Olivérrel egy blúz dalt adtunk elő, amit előző nap írtam.

Sokan mondták rá, hogy a Megasztáros produkcióim közül ez volt a kedvencük. Ez valószínűleg azért alakult így, mert akkor voltam önmagam. Nem más dalait énekeltem, nem mondták, hogy hogyan adjam elő, hanem azt csináltam amit én akartam.  Később én is rákérdeztem, hogy miért nem folytatjuk ezt a vonalat? Akartam például a Georgiát énekelni, de azt mondták, hogy a magyar fülnek nem fog tetszeni, én meg azt kérdeztem, hogy honnan tudjátok, ha nem engeditek, hogy hallják?

2015. 05. 07. - csütörtök

Közeledve a tavasz és az év nagy könnyűzenei eseményéhez A NAGY -SZÍN-PAD Versenyhez ,

kézenfekvő volt, hogy a LEZMON   ÉLŐ ZENEI NAGYKÖVETÉT  az Ocho Macho alapító Frontemberét Kirchknopf Gergőt kértük fel, hogy ,-szerencsére résztvevőként ,-avasson be minket A NAGY SZÍN-PAD eseménybe!

A Ocho Macho gitárosaként ismernek a  zenét hallgatók, koncertekre és fesztiválokra járók sokasága.

Látjuk és halljuk, hogy forgatjátok ki az országot a sarkaiból! Van szerencsénk nyomon követni , hogyan érkeztetek meg az élvonalbeli zenekarok közé, ahol ismét nincs megállás. 2014-ben több , mint 110 koncert, idén már most lekötött buli van előttetek. Jön a Nagy Színpad Verseny, új lemez és klipp jelent meg.

Oldalak

Riport velem!

Jelentkezz riport készítésre, mert most lehetőséged nyílik, hogy bemutasd magad és a bandádat a LEZMON-on!

Töltsd fel magad!

Csatlakozz a LEZMON-hoz, hogy minél többen ismerhessék meg a zenekarodat!

Töltsd fel koncerted!

Töltsd fel koncertedet, hogy minél többen ott lehessenek!