Szabadtér

2017. 04. 05. - szerda

Felkerülhetsz zenekaroddal a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál LEZMON Színpadjára!

2016. 06. 22. - szerda

Gyerekkorom óta járnak hozzánk fura figurák. Legyen szó haveri társaságról, turistákról, fesztiválozókról a 2009–ben nyílt kovácsműhelyünk mindig ide vonzotta a faluba látogatókat.

Innen kezdődött minden, a hatalmas két egybe nyitott zöld udvar lehetővé teszi hogy a vendégek távolinak érezzék a főút kátyús hétköznapjait , kikapcsolódhassanak , energiát gyűjthessenek.

2014. 01. 01. - szerda

Tavaszi indulásként 30 szerencsést juttat a PEN három napos fesztiváljára a  pécsi  GLOBAL  hang és fénytechnikai  üzlet  a LEZMON, a ZEN Színpad(Pécsi Zenélő Egyetem)  és a MUZIKWAGEN részvételével.

2014. 01. 01. - szerda

A VOLT BÉRLETET NYERTE:

HALÁSZ DIÁNA
KÉRJÜK LÉGY ELÉRHETŐ!
 

2014. 01. 01. - szerda

Legyen Tiéd  a bérletek egyike a FISHING ON ORFŰRE!

Kövesd a résztvevők web és face oldalait és ingyen bejutsz a fesztiválra. A LEZMON/GLOBAL DJ SHOP, A VOISINGERS,A DÜBÖRGŐ WATTACUKROCK, LOMPOS USZKÁR, a ZEN , Zenélő Egyetem  közösségi oldalain sorsolunk!Kövesd web és facebook oldalaikat NYERD meg,mi megvettük helyetted a belépőt!

2014. 01. 01. - szerda

Íme a nyertesek listája. Köszönjük, hogy játszottatok a Lezmon, Global, ZEN, Voisingers, Lompos Uszkár, Dübörgő Wattacukrock közös játékán!

Ma este 18.00ig , ha fontos Neked is, hogy Legyen Élő Zene Magyarországon, oszd meg ezt a képet. Láthatod a képen, azokat akik hasonlóan gondolják ezt:

Riport velem!

Jelentkezz riport készítésre, mert most lehetőséged nyílik, hogy bemutasd magad és a bandádat a LEZMON-on!

Töltsd fel magad!

Csatlakozz a LEZMON-hoz, hogy minél többen ismerhessék meg a zenekarodat!

Töltsd fel koncerted!

Töltsd fel koncertedet, hogy minél többen ott lehessenek!