Főhős

2017. 02. 18. - szombat

Mielőtt lefutna a Dal 2017 döntője, sikerült beszélgetnünk egy igazi zenei tehetséggel, aki társával Berkes Olivérrel egy eredeti , hiteles produkcióval várja a színpadra lépést. Závodi Marcit faggattam egy kicsit!

Rudán Joe 2.0
2016. 12. 23. - péntek

Rudán Joe a világ igazi nagy rockénekeseihez hasonlóan kis hazánkban hazai módon élte rockhős életét két évvel ezelőttig. Akik dolgoztak vele, akik hallgatták, nézték, közülük sokan kezdték elengedni a hátborzongatóan jó és egyedül álló hangú rockert

Amikor a Megasztár castingjében először láttak az emberek, a gitárosommal Lí Olivérrel egy blúz dalt adtunk elő, amit előző nap írtam.

Sokan mondták rá, hogy a Megasztáros produkcióim közül ez volt a kedvencük. Ez valószínűleg azért alakult így, mert akkor voltam önmagam. Nem más dalait énekeltem, nem mondták, hogy hogyan adjam elő, hanem azt csináltam amit én akartam.  Később én is rákérdeztem, hogy miért nem folytatjuk ezt a vonalat? Akartam például a Georgiát énekelni, de azt mondták, hogy a magyar fülnek nem fog tetszeni, én meg azt kérdeztem, hogy honnan tudjátok, ha nem engeditek, hogy hallják?

Riport velem!

Jelentkezz riport készítésre, mert most lehetőséged nyílik, hogy bemutasd magad és a bandádat a LEZMON-on!

Töltsd fel magad!

Csatlakozz a LEZMON-hoz, hogy minél többen ismerhessék meg a zenekarodat!

Töltsd fel koncerted!

Töltsd fel koncertedet, hogy minél többen ott lehessenek!