Lenyomat

2015. 06. 29. - hétfő

Másfél éve találkoztam vele először, és nem tudom, milyen rugóra jár az agya.Teljesen másként áll bele egy dologba, mint gondolom, és igaza lesz.

Ez történt, amikor két heti szorongás után, hogy  az Ocho Machót beválasztották a Nagy Színpad Versenybe, egyik éjszaka, hosszas beszélgetésben elmagyarázta, hogy ez miért lesz jó, és miért fogják megnyerni. Igaza lett!(P.L.)

2015. 05. 04. - hétfő

A ZEN most már 6 féléve működik az egyetemen. Egyedülálló program annyiban, hogy a populáris zenei kultúrának komplex megközelítését kívánja adni.

Részben úgy, hogy oktatási programot viszünk a populáris zenei kultúrára vonatkozó elméleti, leíró, kritikai vagy történeti kurzusokkal, részben úgy, hogy ezt a praxis felől is megpróbáljuk megmutatni: a popzenei marketing, kommunikáció, az élőzenei hang-és fénytechnika, a stúdiómunka, a produceri vagy zenei szerkesztői témák épp úgy előkerülnek, mint a management, a kiadói vagy szerzői jogi kérdések.

Bérczes Ádám a CLS kiadó, a "TV helyett" és az "Egység Média" prominens személyisége osztja meg gondolatait a zenei fesztiválszezon kezdetének apropóján.

Ma a zenekarok – kivétel a legnagyobbakat, akik minden fesztivál headlinerjei – kuncsorognak a szervezőknél, hogy játszhassanak a feszteken 50 percet alacsony gázsiért, mindezt abbéli hitük miatt, hogy ez majd további fellépési lehetőségeket fog hozni.

Riport velem!

Jelentkezz riport készítésre, mert most lehetőséged nyílik, hogy bemutasd magad és a bandádat a LEZMON-on!

Töltsd fel magad!

Csatlakozz a LEZMON-hoz, hogy minél többen ismerhessék meg a zenekarodat!

Töltsd fel koncerted!

Töltsd fel koncertedet, hogy minél többen ott lehessenek!