Ocho Macho A NAGY SZÍN PAD-on

-Mondhatjuk, hogy ez egy szép állomás?

Abszolút! Nagy meglepetés volt, amikor megtudtuk, hiszen az első vonalas média nem játszotta agyon a dalainkat. Nem jelentkeztünk, hanem egy 100 tagú szakmai zsűri választott ki a több, mint 40 zenekarból 9-et. Volt közöttük  újságíró, rádiós, technikus, rendezvényszervező, kiadó tulajdonos. Jól eső érzés, ilyenkor igazolva érezzük azt a rengeteg munkát, amiből  a dalok, lemezek koncertek születtek! Rengetegszer halunk meg a színpadon, mert e nélkül nem megy, de az ilyen lehetőségek olyanok, mint az újra élesztés! Ilyenkor a közvetlen környezetünk, családjaink, barátaink felé is igazolhatjuk, hogy megéri a sok nélkülözés, távollét.

- A tavalyi évben már megrendezett NAGY -SZÍN-PAD szervezőinek  2015 évben az a célja, hogy a már biztos lábakon álló, önerejükből évek óta koncerteket megtöltő, fesztiválokon állandó szereplőnek számító zenekaroknak egy végső ugródeszkát kínáljanak! Ezt a kabátot rátok is szabták?http://www.nagyszinpad.com/

 Az elmúlt 11 év Ocho Macho történései tükrében igen. Járjuk az országot kis falvaktól, falu és városnapok, kicsi és nagy fesztiválok, saját rendezésű koncertek, külföldi fellépések töltik ki az éves koncertnaptárunkat. Valójában lentről kezdtük az építkezést és nem egynapos hírnévre  támaszkodunk.  Rengeteg fellépés amiben hiszünk, mindig  kitartunk amellett, hogy személyesen kell elvinni a zenét a közönséghez, ha ez után  kapjuk meg a kellő média figyelmet, akkor mindenkinek ismerősen cseng a fülében a dal és büszkén mondhatja, hogy én ezt hallottam élőben, láttam is őket! Sőt esetleg lemezem is van már tőlük!

- Gondolom nem ismeretlenek a többiek sem a résztvevők közül: BABEL, A THE BIEBERS, A HEADBENGS,A HONEYBEAST, A KELEMEN KABÁTBAN, A MARGARET ISLANDS, A MIDDLEMIST RED,ÉSA SOERII & POOLEK. Van akivel kapcsolatban vagytok, vagy csak a rohanás van a fesztiválok színpadjai mögött?

Érdekes világ ez, nehéz figyelemmel kísérni a pályatársak munkáját. Természetesen hallottunk és találkoztunk már a felsoroltak közül sokakkal, de szerintem ők is így lehetnek ezzel, tudunk egymásról és ez elég. A zenész-barátaink nem ebben a 9-es mezőnyben vannak, úgyhogy örülünk a kihívásnak:-)

- A kiválasztással a rendezők és a szakma, a közönség kezébe adott benneteket! Jól érzem, hogy most kapnak nagyon fontos szerepet azok akik hallgatnak, követnek, ismernek és szeretnek benneteket ? Hiszen itt nem ül zsűri a színpad előtt, hanem a KÖZÖNSÉG lesz a zsűri!

Igen, igen! Aki látott már bennünket, az tudja, hogy mi mindig adunk egymásnak a koncerteken. Úgy megyünk haza, hogy mindenki elvisz magával egy darabot az élményből! Most újra adhatunk egymásnak, mi ugyan csak 15 percet élőben, de Ti rengeteget, ha szavazatotokkal tovább juttattok bennünket a döntőbe és ezzel magatokhoz is  a jövőben! Szeretnénk, ha a küldetés , amit az Ocho Macho képvisel a Ti szavazatotokkal élhetne tovább! Legyen Élő Zene Magyarországon, minden színpadon!

- Hol, hogyan és mikor lehet szavazni Rátok, vagy más zenekarra?

Május 21-én lépünk színpadra csak úgy, mint a többi zenekar egy 15 perces koncerttel. Aznap este 20h és 24h között lehet szavazni, sms, facebook és instagrammon keresztül.

instagramon elindult a szimpátia szavazás: ….http://www.nagyszinpad.com/szavazas

- Ígérjük, hogy mostantól nyomon követjük a verseny alakulását! Elérhetőek már előzetes anyagok, beharangozók?

Itt megnézhetitek a rövid beköszönőt tőlünk! https://www.youtube.com/watch?v=kPzZowHCgCc

- Végezetül, avass be kicsit bennünket, hogy zajlanak az előkészületek? Mennek már az interjúk, fotózások, próbák?

Elvileg túl vagyunk mindenen, most már csak a 15 percünkkel szeretnénk foglalkozni. Persze mellette még a megjelenésekre, interjúkra rendelkezésre állunk, de a zenélésé most már a főszerep!

Instagramon már velünk lehettek!

Riport velem!

Jelentkezz riport készítésre, mert most lehetőséged nyílik, hogy bemutasd magad és a bandádat a LEZMON-on!

Töltsd fel magad!

Csatlakozz a LEZMON-hoz, hogy minél többen ismerhessék meg a zenekarodat!

Töltsd fel koncerted!

Töltsd fel koncertedet, hogy minél többen ott lehessenek!