Hírek

2017. 05. 07. - vasárnap

Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál LEZMON - PTE Színpadának programja

2017. 04. 05. - szerda

Felkerülhetsz zenekaroddal a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál LEZMON Színpadjára!

2017. 02. 18. - szombat

Mielőtt lefutna a Dal 2017 döntője, sikerült beszélgetnünk egy igazi zenei tehetséggel, aki társával Berkes Olivérrel egy eredeti , hiteles produkcióval várja a színpadra lépést. Závodi Marcit faggattam egy kicsit!

2017. 02. 05. - vasárnap

LB 27: Igazából kétféle irány van, vagy a zenéért csinálja, vagy a pénzt minél jobban bekaszálni. Mi azt választottuk, hogy a zenéért, és annak a legjobb megszólalásáért. 

2017. 01. 21. - szombat

Összeállt most egy olyan csapat a SoulWave-ban, ami egyrészt emberileg is teljesen tökéletes, másfelől zeneileg is összeszedtük Vas megyéből azokat a zenészeket, akikre nekünk szükségünk volt.

2016. 12. 23. - péntek

Színpad mögött sikerült megtudnom, hogy látja a hirtelen nagy ívet húzó zenekar főhősnője Lábas Viki a velük történteket!

Rudán Joe 2.0
2016. 12. 23. - péntek

Rudán Joe a világ igazi nagy rockénekeseihez hasonlóan kis hazánkban hazai módon élte rockhős életét két évvel ezelőttig. Akik dolgoztak vele, akik hallgatták, nézték, közülük sokan kezdték elengedni a hátborzongatóan jó és egyedül álló hangú rockert

2016. 06. 22. - szerda

Gyerekkorom óta járnak hozzánk fura figurák. Legyen szó haveri társaságról, turistákról, fesztiválozókról a 2009–ben nyílt kovácsműhelyünk mindig ide vonzotta a faluba látogatókat.

Innen kezdődött minden, a hatalmas két egybe nyitott zöld udvar lehetővé teszi hogy a vendégek távolinak érezzék a főút kátyús hétköznapjait , kikapcsolódhassanak , energiát gyűjthessenek.

2016. 04. 24. - vasárnap

NÉHÁNY ÉVTIZEDE SZENTSÉGTÖRÉSSEL VÁDOLTÁK VOLNA! BALÁSY SZABOLCS aki felforgatja a Kórusokról kialakult berögződéseket,túl az Europa Cantaton, az áprilisi SZuperkoncerten, nem nyugszik!
 

2016. 04. 23. - szombat

 

"Álmodozol, de semmire nincs pénzed. Aztán lesz kétmilliód és azt sem tudod mit kezdj vele."
Riport a Nemulass zenekarról

A Nemulass Zenekar felvételt nyert és végig csinálta a Cseh Tamás Programot. Miként alakul, változik egy együttes élete ezen lehetőség hatására? Erről faggattuk a zenekar vezetőjét Tamás Áront, a tél elején.....

 

 

2015. 07. 04. - szombat

Régóta kíváncsi voltam, és incselkedtem a kihívó névvel, és nemrég adódott az alkalom a B.B.King emlékkoncert kapcsán, hogy megismerhessem a Lompos Uszkárt.

Amikor beléptem a kapun, megkaptam a karszalagom, és azonnal gyerekkorom „zenés táncos est emlékei” villantak be, amikor a nyári estéken élő zenével és gondtalan emberekkel teltek meg a „rózsakertek” szerte az országban

2015. 06. 29. - hétfő

Másfél éve találkoztam vele először, és nem tudom, milyen rugóra jár az agya.Teljesen másként áll bele egy dologba, mint gondolom, és igaza lesz.

Ez történt, amikor két heti szorongás után, hogy  az Ocho Machót beválasztották a Nagy Színpad Versenybe, egyik éjszaka, hosszas beszélgetésben elmagyarázta, hogy ez miért lesz jó, és miért fogják megnyerni. Igaza lett!(P.L.)

Megérkezett a legújabb Griffins dal és videiklip: Ágyamban

 „A jelennel szeretkezz, a tegnap az exed…”
Június 3-án debütált a Griffins harmadik videoklipje. A videó egy teljesen új, még be nem mutatott dalhoz készült.

Május 21-én a Nagyszínpad elődöntője estéjén Kirchknopf Gergő egy rövid riport erejéig elcsípte Ipolyi-Gáts Hunort a Bábel zenekar frontemberét.

Hát fater, te is szét vagy vizesedve, ami a külsődet illeti, de ez érthető, mert egy elég fárasztó napon vagyunk túl és még mi lesz este. Hogy vagytok?

2015. 05. 27. - szerda

A Global fény és hangtechnikai szaküzlet, megtisztelve bennünket vállalta, hogy a színpad kategóriában alap és professzionális eszközök ismertetésével a rovat vezetője lesz.

Segítségére lesznek minden zenével foglalkozó kezdő vagy akár szakembernek.

2015. 05. 27. - szerda

Punkzene Halász Juditra és visegrádi sült krumplira hangszerelve. A döntőben az Ocho Macho, de a Nagyszínpad előtt Park EP bemutató!

Az egyik legfrissebb történés veletek kapcsolatban az, hogy piacra dobtatok egy négy dalt tartalmazó kislemezt, a Punkot. Ezzel az EP formátummal próbáltatok reagálni arra az egyre általánosabbá váló igényre, hogy az emberek már nem albumokat, hanem csak egy-egy nótát hallgatnak?

2015. 05. 27. - szerda

Mersics Gyurival az Ocho Macho dobosával készült riportunkban tett ajánlást a soproni Hoffer Hangszer üzletre.

Megkerestük Hoffer Pétert, aki az üzlet tulajdonosa, országos ismertségre pedig a Moby Dick dobosaként tett szert a keményebb rockot kedvelők körében.

 

Amikor a Megasztár castingjében először láttak az emberek, a gitárosommal Lí Olivérrel egy blúz dalt adtunk elő, amit előző nap írtam.

Sokan mondták rá, hogy a Megasztáros produkcióim közül ez volt a kedvencük. Ez valószínűleg azért alakult így, mert akkor voltam önmagam. Nem más dalait énekeltem, nem mondták, hogy hogyan adjam elő, hanem azt csináltam amit én akartam.  Később én is rákérdeztem, hogy miért nem folytatjuk ezt a vonalat? Akartam például a Georgiát énekelni, de azt mondták, hogy a magyar fülnek nem fog tetszeni, én meg azt kérdeztem, hogy honnan tudjátok, ha nem engeditek, hogy hallják?

Oldalak

Riport velem!

Jelentkezz riport készítésre, mert most lehetőséged nyílik, hogy bemutasd magad és a bandádat a LEZMON-on!

Töltsd fel magad!

Csatlakozz a LEZMON-hoz, hogy minél többen ismerhessék meg a zenekarodat!

Töltsd fel koncerted!

Töltsd fel koncertedet, hogy minél többen ott lehessenek!